Hirdetés

tanulas.lap.hu / Nyelvtanulás

Nyelvtanulás

Are you sure that you are not using Hunglish when you think you are always using English?

Online angol magántanár

A szaknyelv specialistája

PAUSE Erzsébetligeti Nyelviskola

Tanulj nyelvet ingyen az Eduverzum Virtuális Nyelviskolában!

Amerikai Nyelvi és Kulturális Intézet

Ahol a minőség (ny)elvi kérdés

gazdasági német

Német újrakezdőknek

Nyelvoktatás - Cégek, termékeik és szolgáltatásaik áttekinthetően

Több 1000 szó, kifejezés, naponta bővülő szavak gyüjteménye

Kedvezményes nyelvoktatás 8 nyelven, 500Ft/óra

Angol, olasz, német, spanyol nyelvtanfolyamok, TELC és BME vizsgahely

Online oktatást vállaló magántanárok gyüjteménye.

Angol nyelvtanfolyamok minden szinten

Francia oktatás

Rugalmas tanrend és fizetési feltételek, kilenc idegen nyelv - Érd

Egyéni és kiscsoportos oktatás angol, eszperantó nyelvből, magyar nyelv és irodalomból, magyar mint idegen nyelvből

Nyelviskolánkban angol, német, olasz, spanyol, francia és orosz nyelvből oktatást, korrepetálást, állami és nemzetközi nyelvvizsgára való felkészítést valamint közép és emelt szintű érettségire való előkészítést vállalunk alap-, közép- és felsőfokon, külf

Új módszer, amivel ragad rád az angol, nincs nyelvtanozás, sem szavak magoltatása, sem házi feladat

Hozzád adott érték

japán nyelvtanfolyam, fordítás, lektorálás, on-line nyelvoktatás

egyéni német nyelvoktatás

Lakossági és céges angol oktatás Budán és Pesten

ANGOLTANÍTÁS HATÉKONYAN MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CÉGEKNEK

Tanulj angolul online magántanárral

Zenés, fejlesztő foglalkozások babáknak és kisgyermekeknek 6 éves korig

Tippek, kreatív játékötletek a legkisebbeknek és szüleiknek az angol játékos tanulásához, gyakorlásához

Angol nyelv oktató online ingyen játékok

Angol tesztek, fordítás, készségfejlesztés, videók és sok minden más!

Open Wings Ingyenes Onlien nyelvtanuló oldal

Angol nyelvvizsgára felkészítés Rákosligeten, a XVII. kerületben. Kiscsoportos foglalkozás, korszerű módszerek.

Francia csoportos és magánórák, céges tanfolyamok minden szinten Budapesten.

6 hónapos kortól 6 éves korig zenés, játékos, kreatív angol tanfolyamok

Angol tanulás egyéni haladási ütemben, a saját időbeosztás szerint.

Tanulj angolul szorakozva , ismerkedve

Külföldi nyelvtanulás 7 nyelven a Sprachcaffe nyelviskoláiban

Soter Nyelviskola

Céges, kihelyezett nyelvtanfolyamok - Egyéni nyelvórák - Nyelvi tréningek

Angol nyelvtanfolyam Máltán

Online angol magántanár

amerikai misszionáriusokkal

Mérhető nyelvtudás 4 éves kortól, a legolcsóbban!

Az élet számos területén szükség van a nyelvismeretre. Ennek a tudásnak a birtokában több lehetőség nyílik meg az emberek előtt, és nem csak magánemberként, hanem cégek, vállalkozások számára is új tereket nyit meg. Ezen lehetőségek kiaknázása érdekében j

Érettségire - nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai tanfolyamok Érd központjában

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, ál

Hagyományos és online angol tanfolyamok a Totaltréninggel

Utazás, tanulás, munkavállalás és ügyintézés! Cégünk külföldi oktatásszervezéssel és vízumok ügyintézésével foglalkozik. Honlapunkkal bővítjük az emberek látóterét Ausztráliai utazásokkal, tanulással és munkavállalással, valamint ezek kombinációs lehetősé

A Galambos-Lindenfeld Nyelviskola Debrecenben vár minden érdeklődőt, aki minőségi nyelvtudásra vágyik. Nyelvtanfolyamaink között megtalálható az angol, német, spanyol, olasz és a francia nyelvtanfolyam. Iskolánk EURO és Cambridge nyelvvizsgahely. Nálunk a cambridge nyelvvizsgát számítógépen is leteheted. Ez nem a jövő, ez a jelen. Ezek után nincs más dolgod csak, hogy jelentkezz hozzánk!

A Smile egy 2000 őszén indult dinamikusan növekvő országos- nyelviskola hálózat. Alapítója, Nagy Mariann, olyan angol nyelviskolát akart létrehozni, ahova a tanuló saját időbeosztásának megfelelően tud járni, és nincs házi feladat! Ezen szempontok alapján megnyitotta kapuit az első olyan nyelviskola, ahol a tanulók kötetlen időbeosztásban, egyéni haladási ütemben tanulhatnak.

A Learning English multimédiás online nyelvleckesorozatot ajánljuk mindazoknak, akiknek a legalapvetőbb angol szavak már nem teljesen ismeretlenek, valamelyest tisztában vannak a legegyszerűbb nyelvtani szabályokkal, és szeretnének folyékonyan, helyes kiejtéssel angolul beszélni. Oldalunkon hangos szókikérdező hangfájlok is elérhetők, letölthetők.

Képzéseink közös jellemzője, hogy kézzel fogható és az életben eredményesen hasznosítható tudást kívánunk nyújtani a hozzánk fordulóknak. Angol nyelvtanfolyamainkon az Oxford University Press minősített, kimondottan felnőtteknek szóló tankönyveit használjuk. A foglalkozások kiscsoportos vagy egyéni keretek között, személyes igényekhez igazodva folynak.

Jollygood angol nyelviskola. Jó hangulatú kis csoportokban történő oktatás. Minden szinten, cégeknek, magánembereknek. Budapest három helyszínén. Évente többször nyelvtanulással kapcsolatos utazások, angol nyelvterületre. Szinten tartáshoz, érettségire felkészüléshez, nyelvvizsgákhoz. Fiatal, jól képzett oktatókkal.

A nyelvtanulás gyakran unalmassá válik, főleg, ha szavakat kell tanulni. De a szójáték oldalon mindenki szó szerint játszva tanulhat angol és német szavakat. Online feladatok sokasága (például: párkereső, keresztrejtvény, memória játék) szórakoztatja a kezdő és a haladó nyelvtanulókat, változatosságként pedig nyomtatható ingyenes feladatlapok tölthetők le.

Gyorsan és hatékonyan szeretnél nyelvet tanulni? Az Euro Nyelviskolában magas színvonalon és kedvező áron tanulhatsz nemcsak angolul, hanem németül, franciául, olaszul vagy akár spanyolul is. Válogass most induló tanfolyamaink közül és találd meg a számodra leginkább megfelelőt! Euro Nyelviskola - nyelvtanulás könnyedén!

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást!

Kedves Szerkesztő! Nyelvipercek.hu oldalunk igazán különleges minőségi szolgáltatást nyújt felhasználóinknak! Cégünk rövid bemutatása: - Regisztrációt követően ingyenes fejezetek próbálhatók ki - Havidíjmentes - A jogosultság évek múltán sem jár le - Rendszeresen ingyenes anyagokat küldünk Kérem vegyék fel oldalukra a www.nyelvipercek.hu oldalunkat! Köszönettel, Fekete Gábor Laptulajdonos

Meghatározás:

A tanulás folyamata végigkíséri életünket. Jó pap holtig tanul, tartja a mondás. De tisztában vagyunk-e azzal, hogy miként kell tanulni, hogy hol van lehetőségünk speciális szakismeret elsajátítására? Az oldalon a tanulási zavarokon túl a tanítást és a tanulást segítő segédeszközeket is találhat, aki klikkel!

A tanulás folyamata végigkíséri életünket. Jó pap holtig tanul, tartja a mondás. De tisztában vagyunk-e azzal, hogy miként kell tanulni, hogy hol van lehetőségünk speciális szakismeret elsajátítására? Az oldalon a tanulási zavarokon túl a tanítást és a tanulást segítő segédeszközeket is találhat, aki klikkel!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Nyelvtanulás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés